Välkommen till oss

Den här sidan innehåller information om olika typer av eljobb och elektriska arbeten som det kan vara bra att ha vetskap om inför händelser där elektriska arbeten kan vara aktuella att behöva använda sig av. Informationen innehåller sådant som hur samarbeten mellan olika aktörer inom elsektorn och specifika eljobb kan gå till och vad de innebär för företag såväl som för privatpersoner.

Den här sidan kommer även ta upp olika typer av elmarknaden och generella tips runt dessa. Till exempel hur man som privatperson eller ett företag kan välja elföretag på ett smart och säkert sätt om man är osäker på vilka typer av elavtal och elföretag som idag finns att välja bland.

Sidan har även information om olika typer av eljobb och vad dessa jobb kan innebära, inte bara för dig som privatperson men även för företaget själv. Vilka typer av underleverantörer som behövs för att detta ska fungera så praktiskt som möjligt med utförandet av det elektriska arbetet. Allt detta beror självklart på vilken typ av jobb som behöver utföras och som tidigare nämnts är det även något som kan läsas om på denna sida.

Det finns också information om att lära sig om hur man bäst väljer ett elföretag eller hur du som privatperson vet vilka typer av eljobb som finns och hur de fungerar och utförs av professionella aktörer, men även vad som kan och inte kan göras av oss och av våra underleverantörer.

All denna information kan du finna här för en säkrare och trevligare upplevelse.